Dieta Mesdhetare

Pica

Verë

13 - 19 nëntor 2023

Kuzhina Italiane

Nga 13 deri më 19 nëntor 2023 do të zhvillohet në Kosovë dhe në mbarë botën edicioni i VIII i Javës së Kuzhinës Italiane, event që ka për qëllim promovimin e traditave kulinare italiane në botë. Titulli i përzgjedhur për këtë edicion është "Në tavolinë me kuzhinën italiane: mirëqënia me shije". Kosova do të marrë pjesë në Javën e Kuzhinës Italiane me masterclass, show-cooking dhe degustime dedikuar operatorëve të sektorit GDO, ho.re.ca, insituteve kulinare dhe shkollave të hoteli-turizëm, gazetarëve dhe institucioneve të sektorit.Agjenda

Galeri

Bootstrap 3.3.7 Starter

Lajme

Komunikatë për Shtyp ICE Pika e Korrespondencës Prishtinë

Komunikatë për Shtyp Ambasada Italiane Prishtinë

Partneret

Kontaktoni me ne

Italian Trade Agency
Zyra e Tiranës

Italian Trade Agency
Pika e Korrespondencës Në Prishtinë